Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » SOS FONTOS! Valaki megmondaná...

SOS FONTOS! Valaki megmondaná mi a feladat?

Figyelt kérdés
Das Auto ....wir fahren, gehört meinem Väter. Er hat voriges Jahr von seinem Freund gekauft, .... es schnell verkaufen wollte. Vati ist damit so zufrieden, wie mit dem Wagen, ..... er früher hatte. (...)

2012. szept. 6. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Húha! Hány apád van?...:)))

-----

Das Auto, das wir fahren, gehört meinem Vater. Er hat es voriges Jahr von seinem Freund gekauft, weil er es schnell verkaufen wollte. Vati ist damit (mit dem!) so zu frieden, wie mit dem Wagen, den er früher hatte.

2012. szept. 6. 18:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Én se értettem, azt meg pláne nem mi a feladat. :(
2012. szept. 6. 18:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Mit kell behelyettesíteni a pontok helyére?
2012. szept. 6. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Azok a szavak hiányoztak, amiket beirtam. Hasonlítsd össze a szöveget.
2012. szept. 6. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:
De több mondat is van, csak azokat nem írtam le
2012. szept. 6. 18:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Mind egy. Köszi! :)
2012. szept. 6. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ki kell egészíteni a mondatokat, hogy értelme is legyen. Hány mondat van még? Ha kész vagy a feladattal, beirhatod ide, átnézem.
2012. szept. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!