A kőszívű ember fiai? Tov. Lent
Figyelt kérdés
Elolvastam a regényt és nagyon jó volt de az olvasónaplóból ezt az egy feladatra nem tudom a választ: A szereplők sorsa a szabadságharc bukása után.2012. aug. 31. 10:22
1/2 anonim válasza:
Ha elolvastad volna, akkor tudnád, hogy mi lett a sorsa a szereplőknek a szabadságharc után.
Ugyanis a könyvnek ez a legfontosabb üzenete számunkra.
Már annyiszor válaszoltam ilyen kérdésekre, hogy belefáradtam. Arra nem veszitek a fáradságot, hogy beírjátok a keresőbe
Kőszívű ember fiai, mondjuk a te esetedben még azt is hozzá lehet írni, hogy szabadságharc bukása.
Ha itt, a Gyakori kérdéseken körülnéznél, minden kérdésedre megtalálnád a választ.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Pedig tényleg elolvastam !!
2012. szept. 2. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!