Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudtok nekem ezekről dokumentu...

Tudtok nekem ezekről dokumentumfilmeket? (Lent)

Figyelt kérdés

1.: A felvilágosodás és a forradalmak kora (1714-1849)

2.: Az újjáépítés Magyarországon (1711-1820)

3.: A reformok és a forradalom kora (1820-1849)

4.: A nemzetállamok és birodalmak kora (1849-1914)

5.: A polgárosodás és a modernizáció kora Magyarországon (1849-1914)

Azt sem bánom, ha ezeknek egy töredékét tudjátok csak.. de fontos lenne, mert ha olvasom gyakran összezavarodom (mivel kicsit nehézkesen tudok odafigyelni a rengeteg szöveg miatt, illetve kevés időm is van)

2012. aug. 13. 09:11
 1/1 anonim válasza:

Az M1-en ment egy műsor Magyarország története címmel. Sztem nem olyan rossz. Töri órán már több részt is megnéztünk belőle.

[link]

Ez a link 1848-49-es szabadságharchoz kapcsolódik.

A videó alatt van olyan, hogy kapcsolódó videók. Ott ki tudod keresni ami még kell. Elég sok videó van!

Írtad, hogy kevés időd van, de azért leírom hátha egyszer valakinek segít. Én töriből elég jó vagyok, de vannak korszakok, amik nem mennek. Ilyen volt pl a Napkirály kora is. Aztán elolvastam egy történelmi thrillert, ami ebben a korban játszódott. Érdekesen szőtte bele az író az információkat a királyról. Azóta kenem.vágom a dolgot.

Remélem tudtam segíteni.

2012. aug. 16. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!