Ez jogos? Nyári szünet utolsó hónapjába minden nap matekoznom kell, tegnapi nap 3 órán át ezzel szenvedtem, és 10 feladatot kell csinálnom. Nem hülyeség ez?
Nagyon helyes!
A legjobb viszont az, ha saját magadtól rájössz, hogy nem a szüleidnek kell tanulni, hanem azért, hogy a jövőben tudj magaddal valamit kezdeni.
Hány éves vagy?
Nem mindegy, hogy 5. osztályban lettél 3-as, vagy 11.-ben.
Amúgy meg nem volt elég egész nap 24/7 kockulni másfél hónapon keresztül?
Hadd kérdezzek vissza: Szerinted mitől lehetnél jobb matekos?
Ha Te lennél a szüleid helyében, hogyan érnéd el, hogy a gyereked jobb legyen matekból?
Ez jogos? Egész nyári szünetben trágyát kellett pakolnom a birkaólban, begyűjteni a tűzforró napon a lucernát egy szál vasvillával pangó időben? Tegnapi nap 8 órát szenvedtem a birkalegeltetéssel, az izzadtság kicsípte a bőrömet. Még pihenni se volt lehetőségem, mert apám ugatott egyfolytában.
És még az xboxod miatt vagy úgy oda... 20 éves vagyok öcsi, de én azt sem tudom a mai napig mi az az xbox, és nem is izgat. Mikor 13 voltam ezeket a dolgokat kellett csinálnom. Jó mi?
" A 10feladat, 3 órán nem kell fent akadni, pl oktv-n sokkal több idő van egy feladatra."
kétlem, hogy a házik vagy nyári gyakorló feladatok oktv szinten lennének - főleg, hogy a gyerek 3as matekból, szóval nem hiszem, hogy oktv-re készülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!