Jó lesz ez az "angol bemutatkozás"? 15L
Figyelt kérdés
Szeptemberbe megyek középsuliba 0.os leszek ,vagyis első évben főként angolt tanulok.Ma voltam beiratkozni,és mondták,hogy már 1.nap megcsinálják a csoportbontást,és vigyünk magunkkal 'bemutatkozó szöveget'.
My name is Kata Németh,I'm fifteen years old.I live in (város neve) with my mom.I haven't got sister or brother,i'm only child.I have a dog,his name is Zozó.
My favoruite sesason is summer,because it is hot.
My favoruite subject is History,English and Maths.
In my free time play with my dog,use the internet or reading book.My hobby is cooking.
ez így jó lesz?általánosba se voltam túl jó angolból ezért jelentkeztem a nyelvire,hogy megtanuljak angolul beszélni :DD
2012. jún. 29. 14:19
11/11 anonim válasza:
Alapfokút semmiképpen sem. Én "normális" gimiben jártam és mi is elkezdtünk másodikban középfokú nyelvvizsgázni. Szóval, ez nem akkora nagy dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!