Leírná valaki hogyan is zajlik le egy INFORMATIKA SZÓBELI ÉRETTSÉGI?
Arra lennék elsősorban kíváncsi, hogy kapunk e valami segédanyagot a tételhúzáskor, vagy csak egy olyan lapot amelyen némi vázlat van, hogy miről is kell írni?
Mindent nagyon szeretnék megtudni erről, előre is kösz mindent! :)
csak cím meg feladat...
de a címnek megfelelően kérheted hogy pl had ülj oda a géphez, vagy elkéred a nyomtatót ilyesmi, mert ezek bennt vannak...
pl odaülsz, a kábeleket átnézed ilyesmi... a tálcán lévő dolgok....milyen is a windows...ilye ek:)
Igazából 2 féle típusfeladat volt. Volt egy olyan, amikor csak beszélni kellett és nem kellett semmit se csinálni a gépen, de a másik típusba meg igen.
Nagyjából valamennyicskét konyítok a gépekhez tudok sok mindent. A tételekkel az volt a baj (már amiket a tanár ideadott kidolgozva), hogy egyrészt őskövületek másrészt meg olyan cifrán fogalmazták meg, hogy nem lehetett belőe semmit se érteni. Én az internetet, a böngészős tételt húztam ki, nagyon jól elmondtam.
Könnyen lehet jól felelni infóból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!