Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Leírná valaki hogyan is...

Leírná valaki hogyan is zajlik le egy INFORMATIKA SZÓBELI ÉRETTSÉGI?

Figyelt kérdés

Arra lennék elsősorban kíváncsi, hogy kapunk e valami segédanyagot a tételhúzáskor, vagy csak egy olyan lapot amelyen némi vázlat van, hogy miről is kell írni?

Mindent nagyon szeretnék megtudni erről, előre is kösz mindent! :)

2012. jún. 17. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Ahogy emlékszek nálunk csak a cím volt. Kihúztam kidolgoztam, felmondtam és utána a gyakorlati részt kellett bemutatni.
2012. jún. 17. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt semmi csak egy tételcím meg egy feladat.
2012. jún. 17. 23:37
 3/9 anonim ***** válasza:

csak cím meg feladat...

de a címnek megfelelően kérheted hogy pl had ülj oda a géphez, vagy elkéred a nyomtatót ilyesmi, mert ezek bennt vannak...

pl odaülsz, a kábeleket átnézed ilyesmi... a tálcán lévő dolgok....milyen is a windows...ilye ek:)

2012. jún. 18. 03:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna annyit izgulnom titokban de a szóbeli az 30/30 pontos lett :D
2012. jún. 18. 14:39
 5/9 anonim válasza:
Én holnap megyek, tudnál mesélni róla valamit? Mennyit tudtál magadtól mesélni, belekérdeztek? A gyakorlati rész milyen volt?
2012. jún. 18. 14:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Igazából 2 féle típusfeladat volt. Volt egy olyan, amikor csak beszélni kellett és nem kellett semmit se csinálni a gépen, de a másik típusba meg igen.

Nagyjából valamennyicskét konyítok a gépekhez tudok sok mindent. A tételekkel az volt a baj (már amiket a tanár ideadott kidolgozva), hogy egyrészt őskövületek másrészt meg olyan cifrán fogalmazták meg, hogy nem lehetett belőe semmit se érteni. Én az internetet, a böngészős tételt húztam ki, nagyon jól elmondtam.

Könnyen lehet jól felelni infóból :D

2012. jún. 18. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk csak cím volt. Leírtam, felmondtam, tanár kérdezett egyet, válaszoltam, mondta, hogy köszöni szépen.
2012. jún. 19. 16:30
 8/9 anonim válasza:
5-ös lett az infóm yeah!
2012. jún. 25. 15:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is :D
2012. jún. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!