Középszintű érettségi informatika gyakorlati feladatokat írnátok nekem amik előfordulhatnak szóbelin?
Figyelt kérdés
1000 Hála.2012. jún. 14. 13:47
1/4 reptoid válasza:
Küldj e-mailt, nyiss meg egy weblapot, használd a vágólapot beillesztésre, módosítsd a képernyő beállításait (háttérkép, felbontás), ilyesmik, semmi extra :D
2/4 anonim válasza:
Elég kevés, elsősorban az internetes keresés az, aminek a gyakorlati része teljesen idetartozik. Az is lehet, amit az első ír, meg a levelezéssel kapcsolatos feladatok, esetleg harverből, hogy nyiss fel egy gépet, és mutasd meg a részeit...
3/4 vurugya béla válasza:
Keresd meg Császár Ákos matematikus születési dátumát vagy a szombathelyi uszoda nyitva tartását vagy küldj egy levelet a megadott címre, melyhez egy megadott képet csatolsz. Keresd meg egy adott webhely IP címét, keress meg és nyomtass ki egy zsiráfról szóló képet, stb. (Én ilyeneket állítottam össze, mikor érettségiztettem...)
4/4 anonim válasza:
Állíts rendszerdátumot, hozz létre mappákat, keress vírust, küldj e-mailt, nézz menetrendet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!