Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Az Ady versekből kell kiválasz...

Az Ady versekből kell kiválasztani egyet és leírni fél oldalba h mért tetszenek. Nekem nincs semmi ötletem és holnapra kéne! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 24. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Ady Endre - Héja-nász az avaron

szerelmes vers, sokat lehet róla kertelni, meg eleve a kötet amibe kiadta (Újversek, Léda asszony zsoltárai ciklus). fél oldalt simán lehet róla magyarázni.

2012. máj. 24. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
igen de arról kell írni h mért tetszik
2012. máj. 24. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
(olvasd el, keress hozzá elemzést, és döntsd el miért tetszik : D a tanár nem az én véleményemre kíváncsi...)
2012. máj. 24. 20:43
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi :) de én a tiedre vagyok kíváncsi,a tanár úgy se ismer téged :)
2012. máj. 24. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
na nem adsz legalább pár tippet??
2012. máj. 24. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Basszus a szubjektív véleményedre kíváncsi. Ez a baj, hogy az iskolába nem tanítják meg, hogy kifejezd a véleményed erről meg arról, mert az a legfontosabb. Nem az, hogy pár irodalmár, hogyan elemez verseket hanem, te miként látod, mit nyújt számodra. Ez a fontos! Úgy, hogy olvass el egy rohadt verset, és írd ki amit a sorok jelentenek számodra!!!! Sose tudsz önálló véleményt alkotni, hogyha mindent másra hagysz, ezért nem fogsz tudni később sem érvényesülni a munka piacon!
2012. máj. 24. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Tök mindegy a tanár mit mond, a legfontosabb, hogy te mit gondolsz. Mondhatják például Petőfi Szeptember végénére, hogy a szerelem mulandósága jelenik meg benne, ha te máshogy látod. Senki nem tudja mit gondolt a költő, író. De egy önálló véleményed lehet.

2012. máj. 24. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző, ugyanezt akartam írni, így csak csatlakozni tudok. Tényleg döbbenetes.
2012. máj. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!