Érettségi mű elemzés?

Figyelt kérdés
Az úgy jó ha a novella elemzésbe beleírom a novella fogalmát? Ti hogy írnátok/írtátok a bevezetést?:)
2012. máj. 6. 08:34
 1/4 anonim válasza:
Nincs sablon bevezetés egy novellára... ez hülyeség... Ha az elemzést azzal kezded, hogy leírod a novella fogalmát... hát... vicces leszel :D Szerintem...
2012. máj. 6. 09:35
 2/4 anonim válasza:
Ha nem lesz szar a téma érvelősön, akkor azt írom. Sztem ha jó a kommunikációs képességed és rendelkezel olyan szintű szófosási késéggel, mint én akkor érvelj! :D
2012. máj. 6. 09:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem azzal kezdem a bevezetést!! Beleírom a bevezetésbe a novella fogalmát...

Mi nem tanultunk mást csak a novella elemzést szóval nincs választási lehetőségem és elég szarul megy ez is

2012. máj. 6. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is novellát fogok szerintem elemezni.

Megnézem mikor íródott a novella, ergo tudom kb mikor élt az írója. Megtanulom az irodalmi korszakokat, és amelyikben élt arról írok, meg hogy az hogyan jelenik meg a novellában.

De a bevezetésben be is lehet vezetni a novellát, hogy miről fog szólni meg ilyenek.

A novella fogalmát is szerintem bele lehet tenni, legalábbis én is befogom.

2012. máj. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!