Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Szabadságharcba Tétel van vkinek?

Szabadságharcba Tétel van vkinek?

Figyelt kérdés
A szabadságharc tételét kell suliba kidolgoznunk és hát nem tudom hogy mit irjak előzménynek és befejezésnek. A közepét tudom hogy 3 szakasza van . Az erdélyi hadjárat . Jelasics meg még van egy . Vki segítene az se baj ha skenneltek kidolgozott tételt csak ne a netről legyen. Köszönöm
2012. máj. 2. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Előzménynek írd le az okait, befejezésnek pedig a következményeket. Ne várd már el, hogy valaki a saját munkáját csak úgy adja oda neked. Dolgozz érte meg te is úgy, mint az eddig leérettségizett néhány millió ember. Nem olyan nagy dolog ám, csak le kell ülni. Majd az érettségit is más írja helyetted?
2012. máj. 2. 15:01
 2/2 A kérdező kommentje:

nem az csak előzménynek nem tudom mit irjak mert Kb a március 15 -el kellene kezdeni és ugy a szeptemberi fordulatot csak azon belül kell-e a áprilisi törvény stb.

nekem nem maga a tétel kell hanem hogy hogy kezdjem a bevezetést.

2012. máj. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!