Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen képletszerkesztő...

Milyen képletszerkesztő programot használjak modulvizsga anyagának elkészítésére?

Figyelt kérdés

Májusban vizsgázom és a vizsgára csak speciálisan, gépen megszerkesztett képletgyűjtemény vihető be, de én még használtam képletszerkesztő programot.

A kidolgozott képleteknek így kell kinézniük:

[link]

A hétvégén akarom összeállítani mert hétfőn modulzáró próbavizsgát írunk.

2012. ápr. 12. 09:42
 1/3 anonim válasza:

word 2007

Beszúrás- Egyenlet. (jobb szélén lesz)

lesznek ott minták is de nem kell vele foglalkozni.

Rákattintasz bejön egy kis ablak abba lehet írni a képletet. Jobb szélén van egy legördölő nyíl ott kiválasztod a professzionálisat és a tört vonal máris olyan lesz, amilyet szeretnél.

További szimbólumokat pedig fennt megtalálod.

2012. ápr. 12. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt a legegyszerűbb a Worddel megcsinálni, de ha nincs telepítve az egyenletszerkesztő (sajnos nem alap), akkor ezt még mező beszúrásával is megoldhatod, picit több munkával.
2012. ápr. 12. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a 2007-es word-ben tényleg egyszerűbb, mint pl az OpenOffice-val, ami kicsit nekem kínai, mivel nyomtatni se tudom a mentett formátumot.. hosszú munka áll előttem..:)
2012. ápr. 12. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!