Valami jó tipp a ponty elkészítésére? Vagy egyátalán a halak elkészítésére?
-panírozás/paprikásliszt már kicsit megunt nálunk
-diétákhoz illő legyen lehetőség szerint
-főzve, sütve, bárhogyan lehet, csak finom legyen és olcsón elkészíthető :)
sütőzacskóban elkészítve fűszerekkel, karikákra vágott krumplival
párolva citromos-majoráannánsan
sókérgeben sütve sütőben
alufóliában krumplival, ahgymával egybesütve
diós bundába forgatva majd sütőzacskóban/alufóliában ropogósra sütve, végül citrommal meglocsolva
halászlé
csőben sütve különféle zöldségekkel, pl karfiol,, brokkoli, krumpli stb
rakottan
zöldségekbe beletöltve
passzírozva krémnek, mártogatósna [link]
tortillába tekerve
pizza, melegszendvicsre
halpaprikás, jú sűrű szaftban, tejföllel, túrós csuszával.tovább turbózva lehet juhtúrós, kapros nokedli is a körete.
mindenhogy, isteni, legjobb harcsából, angolnából, de a ponyfilé is finom hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!