Ment már valaki matek érettségire nulla tudással?
Figyelt kérdés
:):):) :(:(:(2012. ápr. 7. 11:08
2/7 anonim válasza:
ha tényleg nulla, akkor nulla lesz az érdemjegy is
még van kis idő érettségiig
3/7 anonim válasza:
Akinek teljesen 0 a tudása annak nem is fog sikerülni maximum 10 pontja ha lesz. Egyik osztálytársam gyakorlatilag 0 tudással vágott bele a matek érettségibe a tanév közben is éppen hogy átment kettessel az érettségije is 12 pontos lett és szóbalin is nagyon halványan szerezte meg a kettest. Én nekem is 0 volt a tudásom kb egész tanévben heti 3-szor jártam külön órákra szerencsére sikerült 3 asra az érettségim.
4/7 anonim válasza:
Igazából olyan az érettségi, hogy egy csimpánz is meg tudja írni kettesre. Nézd meg neten milyenek voltak régen, amelyik feladat nem megy annak meg nézz utána, hogy kéne.
5/7 anonim válasza:
Aki ezt az érettségit nem tudja megírni minimum 40%-ra, az ne akarjon érettségit..
6/7 anonim válasza:
Egyszer korrepetáltam egy srácot.
Kb 5-6 órát tartottam neki, ami arra volt elég, hogy megtanítsam a törtek összeadását, törtes kifejezések egyszerűbb alakra hozását. Meg ilyesmiket.
Utána megírta kettesre az érettségit.
Szóval mindenki számára van remény...
7/7 anonim válasza:
Nyugi, a kettes biztos meglesz, tényleg irtó könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!