Történelem beszámolóra ötletek?
Másodikos vagyok, és 12-19 hosszú beszámolót kell írnom történelemből.
Középkorból kéne valamit,de nincs ötletem.
Volna nektek valami ajánlat,hogy miről,kiről írjak? (és sokat):D
Köszönöm a segítséget.
12-19 oldal
mi ez valami szigorlat középiskolában diákoknak?.p
a nagy földrajzi felfedezések itt kifejteni indiát,afrikát majd végül középamerikát , kapitalizmus létrejöttére való hatás gyakorlása itt először árforradalom,arany kérdése,bekerítések angliában és franciaországban , németalföld helyzete, tőzsde antwerpen , majd részesedési bekfektetések rendszere itt kelet indiai társaság is akár kereskedelmi monopóliumok , bérmunka rögzülése manufaktúrák feltörése , tőkebefektetés állam és magánszemélyek fokozott térnyerésével , kapitalizmus és szevasz.
vagy a szokásos hogyan lesz klodvig deparmentjéből felvilágosult XIV. lajos állama és kiterjeszteni európára is ezt nemtom vmi ilyesmiben gondolkodj
vagy magyarországi téma ott nem is tudom árpád ház komplett? utána 1301-1490 komplett? ezek az ötletek fekszenek?
Köszi,hogy ilyen sok jó ötletet írtál. Megnézem melyik a legszimpatikusabb és belevágok.
Amúgy meg igen, nagyon szigorú a tanár! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!