Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Szerintetek ha még 4-ből...

Szerintetek ha még 4-ből állok bukásra azt év végéig ki tudom javítani?

Figyelt kérdés

2012. márc. 24. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ miből.

Szerintem, ha most nekiállsz, és minden idődet erre fordítod, atanárok látják, higy igyekszel, akkor igen.

2012. márc. 24. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi az a négy tantárgy, amiből bukásra állsz? Ha a magyar nyelvtan bent van, abban tudok segíteni.
2012. márc. 24. 12:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen benne van!
2012. márc. 24. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért, ha azt mondjuk, hogy nem tudod kijavítani, hátradőlsz és nem csinálsz semmi a következő hónapokban?

Lehet, hogy ki tudod javítani, igen.

2012. márc. 24. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ha mindenből beszerzel 2 db ötöst át fognak engedni. de ne kockulj, húzzál tanulni!mindjárt itt a nyár akkor majd gépezel
2012. márc. 25. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Vagy egész nyáron készülsz a pótvizsgára, feltéve,ha lesz rá módod.

Ha a jegyeiden javulás mutatkozik, akkor van rá lehetőséged.

Vedd sorba a tantárgyakat, amiből bukásra

állsz, mi az, amit nem értesz, amiben segítségre szorulsz, írd ide ki! Ha tudunk segítünk.

De közben készülj folyamatosan a házi feladatokkal, figyelj oda órán, tanuld meg mindig a leckédet, órán jelentkezz, ha valamit tudsz, lássa a tanár, hogy aktív vagy.

Ha melléállsz a tanulásnak, egy hónapon belül javulásnak kell mutatkoznia.

Jó lenne, ha ezt a pár hónapot tényleg a tanulásnak szentelnéd. Tudom, hogy most kicsit nehéz lesz ez az időszak, de a cél lebegjen a szemed előtt, ez fog motiválni a továbbiakban.

2012. márc. 25. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
amikor apci még dolgozott rosszul tanultam azt mondta ha mindenből javítok 1 jegyet vesz billiárdasztalt második félév 2 hónapjában mindenből csak ötöst szereztem és csőő 3xos márványlapos minőség fuckjeahzor , de ehhez okosnak kell lenni , de természetesen lehetséges
2012. márc. 25. 21:29
 8/9 anonim válasza:
Persze, lehetséges. De az is haladás, ha csak annyiből buksz, hogy tudj pótvizsgázni!
2012. ápr. 2. 20:05
 9/9 anonim válasza:
Attól függ,hogy hogy állsz hozzá.Ha úgy hogy te ezt meg akarod csinálni és rengeteget tanulsz van rá esély.De ha egész nap a gép előtt ülsz és csak vársz a csodára biztos nem.Bocsi ha ilyen szigorú választ adtam.
2012. ápr. 13. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!