Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Három óra alatt meg lehet...

Három óra alatt meg lehet ennyit tanulni?

Figyelt kérdés

Történelemre vonatkozik: kb két esszé, 6 név, 6 fogalom, meg több dolog amit annyira kell tudni, hog "legyen fogalmam róla". Meg lehet?

Mert sajan én nagyon lassan tanulok, de ha nem sikerül három óra alatt (nem ma, hanem holnap), akkor kedden nem tudok az osztályommal elmenni délután egy programra:(

2012. márc. 11. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
ez kb 1 óra... az első zh-n el fogsz vérezni fiam
2012. márc. 11. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:

A név-fogalom 10 perc,

esszét elolvasod,nagyjából a lényegét tudod- kb.15 perc*2

Ez kb 40 perc!

2012. márc. 11. 19:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :D

Akkor megnyugodtam:D

De jó is lenne, ha nekem egy óra lenne....:(

Egy töri lecke tart nekem egy és fél órát kb:)

2012. márc. 11. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

ez kb1x max 2x elolvasós történet 3 óra alatt én megtanulom neked az egész világot

de amúgy manapság gyakori a tv és a facebook előtti tanulás még ha rá nem is nézel , ez a titka hogy ettől de leginkább elektronikától mentes szobában tanulj vagy legyen akkora mentális erőd mint nekem hogy kizárd a külvilágot e téren

2012. márc. 11. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
ez amúgy igaz, 1 hónapig nem volt gépem csak a szomszéd wifijét tudtam lopni mobilról az meg gagyi volt, abban a hónapban többet mozogtam és tanultam, mint egész addigi életemben, lehet ki kéne kötni megint.
2012. márc. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!