Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy lehet eredményesen törit...

Hogy lehet eredményesen törit tanulni?

Figyelt kérdés
Ti hogy tanultok?
2012. febr. 25. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt ez tanárfüggő. Nekünk ppéldául egy nagyon jó töri tanárunk van, aki mellett nem lehet elaludni, se unatkozni mert mnidig tud olyat mondani, ami miatt ez nem következik be.

Én a wikipédián meg szoktam nézni a dolgokat, amit éppen veszünk, mert némikor vannak fent elég jó források, amik nagyon jól meg is maradnak az emberben és ezeket majd talán fel elhet használni.

Tanulj és wikipedia.hu

2012. febr. 25. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem azért megy jól a töri, mert az eddigi években szigorú történelem tanáraim voltak, akiknél megharcoltam a jó jegyért. 60-80 fogalmakat folyamatosan kidolgozni, és dolgozatba is volt vagy 20.. na meg az esszé még ami fontos.

Ki nem állhattam ezt a tanárom, de így utólag örülök, hogy szigorú volt, és nem vettük lazán, mert most már elég sok mindent tudok, és könnyen megy. Lassan érettségi, úgyhogy szerintem az is menni fog. Bevált taktikám azóta, hogy az összes tz-re kiírom a fontosabb fogalmakat, megtanulom.. bemagolom a szakszavakat/ amik nehezek... Esszét ezerszer elolvasom(amit saját magam kidolgoztam!)Ezzel a módszerrel simán jó dogát írok. :)

(Mondjuk az előző sulimban térkép is volt benn, de az annyira nem volt fontos... Legalábbis a töriben inkább az esszé fontos, hogy tudj beszélni, és tudd, a szakszavakat.. pl. arisztokrácia, demokratikus ez meg az.. jobbágyság... stb... Ezeket tudni kell.:) Ennyi. Az órákra tanulj, mert kihívhat felelni, ha már 2-szer 3-szor elolvasod, simán belemegy a fejedbe, ha nem, olvasd el többször.. (vannak nehezebb részek)

Az a lényeg az egészbe, hogy tanulj. A töri egy olyan tantárgy, amihez fenék kell." Ahogy mondani szokták. Így is van. :)

2012. febr. 25. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:

én mindig úgy fogtam fel, mint egy mesét, csak volt benne néhány töltelék, de régebben mindig úgy vázlatoltunk, hogy ki, kivel, hol, mikor, mit csinált :D

de az előző is jól mondja, wikipédia, google és máris feldobod az anyagot! :)

2012. febr. 25. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig játékokból, filmekből tanultam, persze realitást-hamisat el kell tudni választani, mindig focimeccsként fogtam föl az egészet (gólok száma, játékosok száma/neve) stb.
2012. márc. 18. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!