Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítene valaki angol háziban?

Segítene valaki angol háziban?

Figyelt kérdés

1. Put the verb into the correct from, past continuous or past simple.

a, Jenny (1:)...... (wait) for me when I (2:)......(arrive).

b, 'What (3:)...... (you / do) at this time yesterday?' 'No, I was asleep'

c, '(4:)...... (you/do) out last night?' 'No, I was too tired.'

d, How fast (5)...... (you drive) when the accident(6)......(happen)?

e, Sam(7)...... (take) a photograph of me while I(8)......(not/look).

f, We were in a very difficult position. We (9)...... ( not/know) what to do.

g, I haven't seen Alan for ages. When I last (10)......(see) him, he (11)......(try) to find a job.

h, I (12)......(walk) along the street when suddenly i(13)......(hear) footsteps behind me. Somebody(14)...... (follow) me. I was scared and I(15)......(start) to run.

j, When I was yuong, I (16)......(want) to be a pilot.

k, Last night I(17)......(drop) a plane when I(18)......(do) the washing up.

l, Fortunately it (19)...... (not/break).

2012. jan. 22. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Megcsinálni nem fogom helyetted, viszont ahol elakadtál, azt szívesen elmagyarázom.
2012. jan. 22. 13:15
 2/6 anonim válasza:

Jenny was waiting for me when I arrived.

What were you doing at this time yesterday

Did you go out last night?

How fast were you driving when the accident happened?

Sam took a photograph of me while I wasn't looking.

We were in a very difficult position. We didn't know what to do.

I haven't seen Alan for ages. When I last saw him he was tring to find a job.

I was walking along the street when suddenly i heard footsteps behind me. Somebody was following me. I was scared and I started to run.

When I was young I wanted to be apilot.

Last night I dropped a plane when U was doing the washing up.

Fortunately it didn't break.

Ennyi az egész. Ez még egy nagyon könnyű tananyag az angolban úgyhogy ha már ezt sem érted, akkor valószínű segítséget kéne kérned az osztálytáraidtól, tanárodtól vagy egy különtanártól, hogy segítsenek neked. Mert ha ez nem megy, akkor a későbbiekben semmi sem fog menni. Ha szeretnéd, hogy elmagyarázzam mit miért írtam, akkor csak írj, szívesen segítek! Tapasztalt angol szakos vagyok!:)

2012. jan. 22. 14:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2012. jan. 22. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok kedves 2., most sikeresen megcsináltatta veled a háziját, amivel legfeljebb annyit ért el, hogy nem neki kell leülni hozzá (nyilván ez is volt a célja).
2012. jan. 22. 18:17
 5/6 anonim válasza:
én is jártam már úgy hogy segítséget kértem házi ügyben. kémiából épp egy nagyon nehéz számításos feladatot vettünk én pedig sajnos nem rendelkezem a reál tantárgyakhoz kellő tudással és nagyon is jól jött a segítség. lehet hogy ő sem érti az angolt, "nincs hozzá agya". persze ezzel nem a tanulás és a gyakorlás ellen vagyok, hiszen ha meg sem próbálja megcsinálni a feladatot, nem is sikerülhet épp ezért is írtam oda a kommentem végére, hogy ha kell segítség én rendelkezésére állok. Mindenesetre jó érzés ha segítenek, nem?!
2012. jan. 23. 13:38
 6/6 anonim válasza:
a Kedves 2. voltam.:)
2012. jan. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!