3 hét van a szóbeliig, alig tudok egy-két tételt. ma is leültem tanulni, odafigyeltem de valahogy nem megy. nemtudom hogy jegyezzem meg ezt a sok anyagot. félek hogy nemfogok végezni. kérlek adjatok tippeket.
2009. máj. 25. 22:03
1/6 anonim válasza:
Óóó...ne aggódj, más is így érez:D
Oszd be, számold ki, melyik nap hány tételt kell megtanulnod h végezz vele.
Írj vázlatot, vagy rajzolj hozzá vmi ábrát amiről könnyebben megjegyzed:)
2009. máj. 25. 22:11
2/6 anonim válasza:
Csigavér! Elvileg csak azt kell visszadnod, amit egyszer már megtanultál. Akkor meg mi a probléma? Szépen ülj le, és olvasd el a tételeket egymás után, ne magolj, hanem próbáld értelmezni! Sikerülni fog!
Sok az anyag? Remélem, nem mész egyetemre, mert akkor meglepetések fognak érni az anyag mennyiségét illetően. Maradjunk annyiban, hogy az egyetemisták cigánykereket hánynának örömükben, ha félévente csak egy érettségi szintet kellene teljesíteni...
2009. máj. 25. 22:15
3/6 A kérdező kommentje:
hát négy év alatt nem igazán tanultam, szoval ismételni nemtudok:S nem jelentkeztem egyetemre. csak ilyen okj-ra.
2009. máj. 25. 22:32
4/6 anonim válasza:
Szia! Készíts vázlatot az anyaghoz. Címszavakban elég leírni,hogy mi van benne.Én anno megéreztem,hogy melyiket fogom kihúzni,és bejött. Általában mielőtt bemennél, és arra gondolsz,amit nem akarsz húzni,azt húzod,vagy amit utoljára a kezedbe kapsz. Mindegyiket olvasd el legalább egyszer,ha kell hangosan. Meg fog maradni,ne aggódj. Minden órában tarts 10perc szünetet. Igyál sok folyadékot,mert attól jobban fog az agyad! És ajánlani tudom a MemoLife tablettát,ami javítja a memóriát. Én az összes vizsgaidőszakom ezzel bekkeltem át, és tényleg friss lesz tőle a fejed!:) Recept nélkül kapható. Vagy a MagneB6 is frissíti a szellemet! Egy kalappal a vizsgához!
2009. máj. 26. 00:29
5/6 anonim válasza:
Szia! A blogomon írtam ezzel kapcsolatban egy kis cikket "Egy kis tanulástréning csak az "imidzs" javítás érdekében..." címmel.
www.szabobalazs90.blog.hu
2009. máj. 26. 06:49
6/6 anonim válasza:
Szia! Bármelyik tanácsot is fogadod meg, nagyon figyelj rá, hogy kell időt hagyni az ismétlésre is!! Anyagmennyiségtől függően 2, vagy 3 nap is jól jöhet a végén. Így biztosan minden tételről lesz valami fogalmad, ezt garantálhatom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!