Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak? Ti hogyan...

Hogyan tanuljak? Ti hogyan tanultok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 11:09
 1/1 anonim válasza:
sajnos én az a fajta vagyok, aki általában a végére hagyja a dolgokat és utána meg kapkod.. szóval hazaérek egy kis tv, internet és hoppá már este 10 van. Utána hajnalokig tanulok mert elég erős suliba járok és egyre több az anyag és nem akarok rossz jegyeket. Most már csak kb 10 nap maradt a suliig és jönnek az egész évi ismétlő dogáim , már ma este nekikezdek, de bele kell jönni a tanulásba , mert elég nehéz visszaállni és nem akarok karóval indítani, sokkal könnyebb ha kipihenten szerzel év elején jó jegyeket, második félévben is tanulnod kell de könnyebb dolgod lesz mert nem kell javítgatnod az első félévet. Szóval fejben dől el minden. Nekem sincs sok kedvem tanulni meg nagyon nehéz felállni a tv elől és leülni a könyv felé és még nehezebb csak arra koncentrálni, de erős akarattal kitartással szerintem minden lehetséges.. utána kapod a jó jegyeket jönnek a sikerélmények sokkal nagyobb kedved lesz már a tanuláshoz , és szívesen tanulsz!!! remélem segíthettem!! jó tanulást
2010. aug. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!