Történelem 6. osztály!?
Az összefoglalásnál van ilyen kérdés hogy.:
Melyik királyunkhoz vagy milyen történelmi eseményhez köthetőek az alábbi képek?a témakör címe: Magyaro. az árpádok idején....
és ezt az egyet nem tudom..
Mit ábrázol??
Szerintem egy vár,amit védelem céljából építettek.
Károly király idején sok ilyen épült.
1.válaszoló köszönöm ;)
2. válaszoló.. a töri tanárom.Evvel a mondattal: Hogy a következő órára csináljuk meg azt a feladatsort ami a fejezet végén van és az utáni órán pedig TZ.
Nem ő az egyedüli flúgos töritanár!
A 6.-os unokám ma azzal jött hozzám,hogy mondjam meg neki,hogy ki volt az a cseh király,akivel I. Károly Visegrádon találkozott. A lengyel királyt tudja. Azt is kérdezze meg tőlem,hogy az Anjouk még melyik országokban uralkodtak.
Mondtam neki,hogy miért tőlem kérdezi? Azért,mert a tanár azt mondta,hogy ezt a nagyszülők tudják,mert ők is tanulták.
Ez igaz ugyan,de alig hiszem,hogy egy ilyen kevésbbé fontos eseményt megjegyezzen bárki is felnőtt korában,hacsak nem lett történész.
Igazából..a témakör végén van egy ilyen feladatsor. És annak végén van 3 kép..és azok közül linkeltem egyet.;)
Hát olyan 45 körül lehet..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!