Holnap fogalmazás az Újszövetségből és nem olvastam el?
Figyelt kérdés
Egy oldalt kell írni az Újszövetség tartalmából nem találok semmit erről a neten2012. jan. 8. 14:17
1/3 anonim válasza:
Komolyan képtelen vagy egy oldalt írni Jézus életéről? Bibliám sincs, vallásos se vagyok, és én tudnék!
2/3 anonim válasza:
Menj el templomba ma délután, és hallgasd meg, hogy mit mondanak.
3/3 anonim válasza:
Vagy vedd elő a töri könyvet. Vagy töltsd le a Passiót a netről. Vagy szerezz egy hittan könyvet. Vagy hívd fel a nagymamádat. Szánalmas vagy. Allah életéről is tudnék egy oldalt írni, pedig nem vagyok muszlim. Nem várják, hogy ELOLVASD az Újszövetséget. Csak egy olyan alapműveltséget, hogy ismered Jézus történetét. Ha nem ismered és képtelen vagy magadtól összeszedni, inkább ásd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!