Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen más befejezése lehetne...

Milyen más befejezése lehetne a Romeo és Júliának? Onnan lenne más, hogy Romeo tetszhalottan találja Júliát.

Figyelt kérdés
Ilyen házit kaptam és kéne az ihlet :) Hétfőre kellene, úgyhogy nincs sok időm gondolkodni rajta :S Persze nem azt akarom, hogy mások írják meg helyettem, hanem csak tényleg ötlet kéne, valami, amivel eltudnék indulni :)
2009. máj. 22. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmikeppen ne haljanak meg! Peldaul epp akkor kezdene el ebredezni Julia, mikor Romeo odaer.
2009. máj. 22. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:

szökjenek me

g,

2009. máj. 22. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát más.Nos,Rómeó lélekszakadva rohan,ott találja Júliát,aki tetszhalott.Mielőtt még megmérgezné magát(v mit is tett,boci,5 éve volt),Júlia felébred,megfogja a kezét és megcsókolja.Lóra ülnek és megpattannak.Júlia már terhes,letelepednek földművesek lesznek és voila b.é.m.m.n.h.:))

Vagy Rómeó rohan,megöli magát,Júlia felébred,de nem öli meg magát,hanem mint a titanicban,új életet kezd,szíve alatt rómeó gyermekével.

Vagy Rómeó rohan meglátja Júliát,sír egy sort,majd elmegy mert nem akarja megölni magát.Feleségül veszi Rózát és családot alapítanak:)Júlia felébred meglátja h Rómeó és Róza,és kinyírja magát

Vagy Rómeó megöli magát,de Júliát megállítja Lőrinc.Majd jön paris feleségül megy hozzá,elutaznak vhová de hajó törést szenvednek,júlia túléli és innentől vízkereszt vagy amit akartok:)

vagy ugyanez,Júlia túléli,mondjuk Afrika felé utaznak,ott kiúszik a partra,rájön,hogy Rómeó gyermekét várja és mint a Kék lagúnában felneveli:D

Vagy hozzámegy parishoz,rájönh terhes rómeótól,de nem szól parisnak,fia lesz rómeónak nevezi és paris fiaként neveli fel.

vagy rájönnek,hogy jobb nem menekülni,felveszik a harcot a szülők ellen é b.é.m.m.n.h:))

asszem ennyi:D

2009. máj. 22. 21:23
 4/11 A kérdező kommentje:

b.é.m.m.n.h.? Ez mi? ^o)

A vízkeresztes nagyon tetszik, de komolyan :) Azthiszem ezt választom. Nagyon szépen köszönöm :):):) De azért ezt a b.é.m.m.n.h.-t megírhatnád mit jelent :D Mégegyszer köszönöm :)

2009. máj. 22. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem én írtam, de nyilván azt jelenti, hogy "békében élnek, míg meg nem halnak".

Van egy másik ötletem:

Júlia épp időben fölébred, mielőtt Rómeó megmérgezné magát. Nagy az öröm, hét országra szóló lakodalmat csapnak. Egy év után, amikor Júlia épp a gyermeküket várja, (vagy néhány év után, amikor már megszületett, lehetnek ikrek is), rájönnek, hogy nem szeretik már egymást, nem tudnak együttélni (kibékíthetetlen ellentétek, mondjuk az anyós is bekavarhat még, hogy mindenbe beleszól, de ez a fonál nem fontos), az a lényeg, hogy válás lesz a vége. Persze gyerekelhelyezési per, vagyonmegosztás... Kié legyen a hintó, a lovak, a kastély, amit közben elkezdtek építeni, de még nincs befejezve. Szegény gyerek fel sem fogja, mi van, mondjuk az anyjával marad. Később lehet mindkettőjüknek másik párja, vagy nem.... Ja, és persze depressziósak is lehetnek, főleg Júlia. Rómeo meg mondjuk elkezd inni, de beviszik egy elvonóra, és kilábal belőle.

Ez is dráma, csak másképp.

2009. máj. 23. 00:55
 6/11 anonim ***** válasza:

b.é.m.m.n.h.:))

Boldogan éltek míg meg nem haltak:)

2009. máj. 23. 12:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Tényleg :D:$ Köszönöm :D

Ez is jó ötlet, olyan modern :D De nekem azért még mindig a vízkeresztes tetszik :$ De azért ezt is köszönöm :)

2009. máj. 23. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:

b.é.m.m.n.h vagyok:D

Igen azt jelenti amit leírtak:D

Am a vízkereszteset a szerelmes Shakespeareből szedtem XD,de szívesen:)

2009. máj. 23. 18:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is láttam :D Mikor elolvastam, amit írtál, egyből az jutott eszembe :)
2009. máj. 23. 21:05
 10/11 anonim válasza:

"Júlia kelj fel"

"Igenis uram és parancsolóm"

Oszt boldogan élnek míg meg nem halnak...

2009. szept. 6. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!