Miért lesz ragacsos, nehezen takarítható az olajsütésre használt edény?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 01:32
2/3 anonim válasza:
nem feltétlenül csak ráégés miatt lehet, bár én mérnökként inkább a kenőolajokat ismerem jobban, de tudni kell h az olajak többkomponensű fluidumok, így magasabb hőmérsékleten általában a könnyebb frakciók elpárolognak, a nehezebbek pedig újra lehűlve már nem folyékonyak, hanem nagy viszkozitású konzisztens(zsírszerű) lerakódásként ott maradnak a felületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!