Médiaismeret? Tudnátok segíteni?
Egy interjút kellene készítenem egy már nem élő személlyel. Igazából nem tudom, hogy kivel is készíthetnék...de egy olyan emberre gondoltam akinek nem tisztázottak a halálának a körülményei...igazából azért egy ilyen emberre gondoltam, mert szerintem ez tök érdekes tud lenni, mert így talán kihúzhatnám belőle, hogy hogyan is halt meg. :))) 10 kérdés, és 10 válasz kellene. De nem tudom, hogy ki is legyen az a személy, és nem is tudok igazság szerint interjút sem írni. :D :$
Kérlek segítsetek!!!
Köszönöm szépen!
lehetne mondjuk Napóleon, neki érdekes élete volt, és lehet bele sok hosszú francia nevet írni
vagy ki is volt, aki a kabinjából tűnt el? nem jut eszembe a neve. de inkább ilyet ne, mert lehet, hogy valótlan. mondjuk egy Petőfit valószínűen meg lehet tippelni (leszúrták), de egy olyat, aki eltűnt, azt nem.
Jeanne d'Arc-hoz mit szólsz? mozgalmas élete volt.
Michael Jackson? Steve Jobs? Jedlik Ányos? Carl von Linné? wikipédia lap találomra, ha híres, arról, ha nem, vagy nem személy, akkor vagy nyomj újat, vagy aki a témához köthető (nekem pl a rendszertanról ugrott be Linné)
kérdezz rá, hogy miért azt csinálja, amit csinál, hogy ki támogatta, a véleménye esetleg, légy kreatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!