Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Körzőt hogyan készithetek?

Körzőt hogyan készithetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körzőt szretnék késziteni de nem tudom hogyan. Az interneten is végig olvastam mindent de nem ir arról, hogy hogyan kell elkésziteni. Előre köszi a válaszokat.

2011. nov. 18. 18:05
 1/5 anonim válasza:
Attól függ,hogy milyen célra akarod a körzőt használni.Ha lakatos körzőt akarsz azt legegyszerübben ha két laposvas végét átfúrod,és teszel bele egy csavart,és a végét hegyesre vágod,majd megköszörülöd.Asztalosok fából csinálják ugyanezt szeggel a végében.
2011. nov. 18. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg ezt a csodát: [link]
2011. nov. 18. 19:36
 3/5 A kérdező kommentje:

WoW, utolsó válaszoló te készitetted?

1.válaszoló 7.osztályos vagyok hol tudnék én köszörűzni, meg ilyesmikket használni. De a körző mérőeszköz?

2011. nov. 19. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
kb 100 ft egy körző a teszkoban
2011. nov. 19. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:
hát én inkább készitek saját kezűleg valamit,mert ha téli szünetben is vagy valamikor unatkoznék akkor elkésziteném
2011. nov. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!