Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mérőeszközök készitése, hogyan?

Mérőeszközök készitése, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mérőeszközt kell készitenem és én a körzőre gondoltam,de hogyan kell elkésziteni?! Utánna néztem mindennek. Az interneten is végig néztem mindent beirtam mindent de amit kidobott az meg pont vagy nem nyitotta meg vagy pedig megszűnt vagy éppenséggel irt a mérőeszközökről mit hogyan kell használni de nem irta le, hogy hogyan kell elkésziteni. Valamilyen ötlet, hogy mit készithetek? Mondom végig olvastam mindent de semmit sem irt, hogy hogyan kell elkésziteni. Előre köszi.

2011. nov. 15. 21:14
 1/3 BKRS ***** válasza:

A legegyszerubb korzo:

1db tű 1db madzag 1db ceruza.

A ceruzát és a tűt összekötöd a madzag segítségével.

A tűt leszúrod, aztán lehet körzőzni.

Ha olyat akarsz amivel az iskola udvarán lehet egy nagy kört rajzolni, vagy szerkesztéseket végezni, akkor hosszabb madzag kell, meg egy nagyobb szög, esetleg kréta a ceruza helyett, vagy valami karó amivel kört tudsz rajzolni a földon.

2011. nov. 15. 22:59
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen nagyon sokat segitettél, de most tényleg...ezt legalább megtudom csinálni, elég könnyű
2011. nov. 16. 15:55
 3/3 A kérdező kommentje:
és még csak annyit, hogy a ceruzát a tűvel kössem össze? akkor a tű megy a ceruzval együtt, nem ugy gondoltad, hogy 1 db ceruza és 1 db pálcika amire a tűt kötöm?
2011. nov. 16. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!