Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Óriásplakát készítése?

Óriásplakát készítése?

Figyelt kérdés
Óriásplakátot kell csinálnunk bármiről (kedvenc termék, akár szervezetek, alapítványok szóval bármiről szinte), de nem tudom milyen legyen. Légyszi segítsetek, hogy mi legyen rajzok vagy szöveg vagy mindkettő?!!!! :D
2011. szept. 23. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyen erről az oldalról ezzel a szöveggel: "Szeretem a GYIK-ket, mert még a sekélyes fantáziámat is el tudom az oldallal palástolni"
2011. szept. 23. 19:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Még meggondolom xD

Ha sértésnek szántad, akkor elb*sztad, nem vagyok sértődékeny ;D

2011. szept. 23. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Kép,kevés szöveggel.Szavak ,vagy rövid mondat nagy betűkkel figy.felkeltés céljából.
2011. szept. 24. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem sértésnek szántam, csak rámutattam valamire. De mivel nem sikerült ezt felfognod, így valóban felesleges volt.
2011. szept. 24. 22:41
 5/8 A kérdező kommentje:
De nem tudom, h miről csináljak xD
2011. szept. 25. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi, ami érdekel? (azon kívül, hogy ne kapj egyest)
2011. szept. 25. 14:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazából nem kötelező, de aki jól megcsinálja kaphat ötöst :)

De van: a Milka csoki :D:D

2011. szept. 25. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj arról.
2011. szept. 25. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!