Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen kifogással szolgálnátok...

Milyen kifogással szolgálnátok? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Analízis és algebra tantárgyból későn adtam le a házi feladatomat, (a késedelem 3500 HUF.) , de a fizetés az analízisnél nem elég, meg kell indokolni, hogy miért késtem el. Namár most én arra szeretném alapozni a kifogásomat, hogy szombatonként nem mindig tudtam bejárni, és nem tudtam megérteni az anyagot, ezért tanárt kellett fogadnom, és ő viszont sokszor lemondta az előre egyeztetett időpontokat, aminek a vége a csúszás lett. Ebből annyi igaz, hogy a tanár borzalmasan magyaráz, tulajdonképpen csak leírja a képletet, a bizonyítást, meg saját magának megoldja a feladatot, ezért fölöslegesnek tartottam az analízis órákon való részvételt, de a tanár része stimmel. Viszont azt nem írhatom le neki, hogy sz@rul magyarázol b@szod, szóval kéne egy jó kifogás miért nem tudtam bemenni sokszor szombatonként órákra.
2011. nov. 11. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Anyukám harisnyáján leszaladt a szem, nekem meg utána kellett futnom.

Veszekedtem a barátommal, és kicsit elhúzódott...:D

A barátom apjának a feleségének a testvére akkor ünnepelte a névnapját!!!

Beteg voltam :D

2011. nov. 11. 15:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit hosszabb intervallum kellene, mint egy születésnap.
2011. nov. 11. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Dolgozol, és sajnos a sok munka mellett nem jut elég energiád a tanulásra/ az órákra bejárásra.

Muszáj dolgoznod hogy finanszírozni tudd a tanulmányaidat, a szüleid nem tudnak támogatni. Mivel nincs még családod és fiatal vagy, ezért legtöbbször hétvégente téged osztanak be a műszakba.

Remélem nem középiskolás vagy, mert akkor ez nem túl hihető. :-)

2011. nov. 11. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!