Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Írnátok nekem valamit IV....

Írnátok nekem valamit IV. Béláról?

Figyelt kérdés

Gyűjtőmunka kéne...

Előre is köszi mindenkinek!

2009. máj. 6. 15:07
 1/4 anonim válasza:
76%
Ott a kereső és gyűjts magadnak!
2009. máj. 6. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Árpád-házi uralkodó,II. András és Gertrudis gyermeke, Árpád-házi Szent Erzsébet testvére.Az ő nevéhez fűződik az ország tatárjárás utáni újjáépitése, ezért "második honalapitónak" is nevezik.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni.

Segítséget találsz ezzel a témával kapcsolatban a www.google.hu-n, azt írd hogy Iv. Béla Wikipédia és biztos találsz róla valamit.

2009. máj. 6. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

IV. Béla Árpád-házi magyar király (1235. szeptember 25. – 1270. május 3.) II. András és Gertrudis gyermeke, Árpád-házi Szent Erzsébet testvére. Az ő nevéhez fűződik az ország tatárjárás utáni újjáépítése, ezért „második honalapító”-nak is nevezik.

[link]

2009. máj. 6. 16:03
 4/4 anonim válasza:
76%
tuti van törikönyved. használd.
2009. máj. 6. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!