Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Most probálok rájönni arra...

Most probálok rájönni arra hogy hogyan kell helyi időt számolni. Vki?

Figyelt kérdés

NEm vagyok biztos benne hogy jól csinálom ezért kérnék egy kis segítséget.

Szóval hogyha Bp(keleti hossz 19fok) és 12 óra van itt, New Orleans(nyugati hossz 90fok).

Mnnyi a helyi idő New O.-ban?

NEkem 4,7 óra jött ki.Az jó?:S

NAgyon nagyon szépen köszönöm annak aki időt szán erre.Fontos lenne:/ Köszönöm

2011. okt. 15. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem jól számoltál, 1 fok az 4perc, vagyis 109 fok az kb 7,3 óra. Vagyis kijön amit számoltál.
2011. okt. 15. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha rákeresel a google ben a helyi ill világidőre ott megkapod a választ arra, hogy plussz ill minusz hány óra az eltérés azon a fokon. Ill hány fokonként váltanak. De figyelj arra is, hogy vannak országok ahol eltolódásnak kellene lenni a méretük miatt, de egységes időt használnak a könnyebbség kedvéért. Pl munkábajárás megkönnyítése ilyesmik.
2011. okt. 15. 15:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon szépen köszönöm.Azért voltam ilyen bizonytalan mert én találtam egy másik módszert(ami sztem könnyebb) , bár lehet nem is másik de mind1.De nagyon köszönöm megnyugtadtál,legalább érettségin ez már menni fog:)Mégegyszer köszönöm.
2011. okt. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!