Hetedikes kémia: Miért nem szabad becsengetni olyan lakásba, amelyből gázszag szivárog ki?
oké, hogy az áram, meg a gáz, de mi köze a kettőnek egymáshoz? Ezt nemértem!
Úristen, ma nagyon nem tudom a leckét, ez ma a harmadik kérdésem a házimmal kapcsolatban! Segítsetek, légyszi!
van meg fizikánk is volt már hatodikba, de akk a hetedikes könyvnek a felét tanultuk meg, h ne keljen hetedikbe olyan sokat... meg biosz is van, meg föci, meg minden... :((
nem örül neki senki...
:DD
Én is hetedikes vagyok.
És am igen azért mert a csengő szikrázik, a gáz elkeveredik a levegővel, és ilyenkor egyetlen szikra is elég ahhoz, hogy a gáz teljes mennyisége egy pillanat alatt elégjen, vagyis felrobbanjon. És a robbanásnak óriási feszítő ereje van, akár egy épületet is romba dönthet.
Am nekünk is van kémia, biológia, földrajz, fizika meg már volt hatodikba is, am mi nem a hetedikes könyvből tanultunk nekünk volt hatodikos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!