Nem csináltam meg az etika házim! Szerintetek milyen következménye lesz?
Mióta nem kapni csokis csigát a büfében az ihlet se jön meg ilyenfajta házi feladatoknál. A feladatot már leírták előttem (Az írástudók árulása: Az értelmiség felelőssége) de mivel semmi értelmes nem érkezett, meg se csináltam. Az lenne a kérdésem, hogy milyen következményei lesznek a felelőtlenségemnek, illetve ti mit írtatok
Egy még jobban elkeseredett diák
nem rtem egészen a témát
mi az h már leírták előtted?
mikorra kell?
írd meg még van időd ha hétfőig kell
ha nem megy keress neten valamit hozzá
az is több mint a semmi
Hogy én mit csinálnék? Mivel itt az egész hétvége, leülnék a seggemre és megírnám. Ha mostantól méred, több, mint 48 óra, annyi alatt James Bond megváltja a világot. Addig te összedobod a dogát, ennyi. Amúgy nyilván jobb ihlettel és meggyőződéssel írni, úgy, hogy az a meggyőződésed, értelme van annak, amit csinálsz, de a házit akkor is meg kell csinálni, ha minden mondat kínszenvedés.
Amúgy felteszem máshol is kapni kakaós csigát.
Az írástudók árulása: Az értelmiség felelőssége
Ez volt a cime.
Szerintem a hazi feladatok soraban valo hiatusz kepzesevel egy kituno peldat prezentaltal a cimben megfogalmazott jelenseg kategoria egyik prominens elemere. Ebbol akar meg egy ev vegi megajanlott jeles is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!