I=2mA Q=0, 05kc T=? Q=5000 t=25s F? I=5A t=20s Q=?
Figyelt kérdés
Szisztok valaki tudna nekem ezekbe segiteni ?2011. okt. 2. 14:24
51/56 anonim válasza:
"I=2A = 2C per S ? jolva mingy mennem kell"
na jó, ez volt az utolsó csepp...színötös matekból, mi??????? - vagy kamuzol, vagy szimplán segghülye vagy
fizikatanár vagyok mellesleg, ha hajlandó lettél volna minimális erőfeszítést tenni a leckéd megoldása érdekében, már rég megértetted volna a feladatot....amúgy is összesen pár szorzás és osztás az egész 5 perces házi feladat!!!!!!!!!!!!!
52/56 anonim válasza:
77%-os, te aztán kitartó vagy. :) És a te korod megérdeklődhetem? Csakhogy lássam, honnan ez a kitartás.
53/56 A kérdező kommentje:
....
2011. okt. 2. 16:40
54/56 anonim válasza:
"fizikatanár vagyok"
Rendben van, megkaptam a választ.
Kérdező, neked meg további szép napot!
55/56 anonim válasza:
""fizikatanár vagyok"
Rendben van, megkaptam a választ.
Kérdező, neked meg további szép napot!"
34 és most már azt is tudod, miért nem dolgozom a szakmában ;) - pedig világ életemben azt hittem birka türelmem van :S
56/56 anonim válasza:
Valóban, a pedagógiai karrier kegyetlen, minden tiszteletem az e téren járkálóknak. Ráadásul jelen van még itt az a csavar is, hogy az ember pozícióba minél lejjebb kerül, annál keményebb a munka, és leginkább pszichés okok miatt. Lásd kérdező sem lehet egy könnyű eset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!