Csak én nem értek hozzá? Valaki?
Ez lenne? A 18. könyv gondolom a találati listából, de nem értem, mi az, hogy M sor.
Biztos, hogy online kell, nem pedig ott helyben?? Mert ennek így lenne értelme...
Én gondolom, hogy a könyvtári polcok betűkkel vannak jelölve, nem?
Ha szemben állsz a polccal, ahol a szépirodalmi könyvek vannak, akkor elvileg látnod kell.
De a könyvtáros biztosan segít. :)
Netről nem tudod kiírni, mivel ugye nem tudhatod, mely könyvek vannak benn, mit vettek ki, mi nincs a helyén... A 18. így relatív. :)
"a könyvtári polcok betűkkel vannak jelölve"
Erre én is gondoltam, és valószínűleg a másodiknak van igaza. Kérdező, véletlenül nem Tatabányán tanulsz?
El nem tudom képzelni, hogyan lehetne ezt interneten kikeresni, ha egyszer nem látod, melyik az M polc. Azt tuti csak ott lehet megcsinálni, helyben.
De gondolom nem okoz gondot bemenni a városi könyvtárba, ha amúgy is ott vagy, nem?
Ja, még annyi, hogy szerintem eleve a feladat lényege is az, hogy odamenj, ezt szeretné elérni a tanár.
Más értelme mi lenne? Semmi...
Mint régen, amikor bármilyen kutatómunkát nekünk feladtak (életrajzkutatás, történelmi téma keresés...), csak könyvtárban tudtuk megoldani, mivel ilyen szinten elterjedt internet még nem volt.
És a feladatoknak mindig az (is) volt a lényegük, hogy az ember menjen be a könyvtárba, és keresgéljen szépen a könyvek között.
Szerintem tőletek is ezt várják most. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!