Érdemes úgy vennem egy akusztikus gitárt, hogy egyáltalán nem értek hozzá, de meg szeretnék tanulni rajta játszani? Ezekből az online gitároktatásokból meg lehet tanulni? Meg fogok tudni tanulni ezekből gitározni?
6 éve gitározok, és szerintem el lehet sajátítani autodidakta módon is, bár én tanárnál tanultam. Azt ajánlom, vegyél nyugodtan egy gityót, eleinte megteszi a 13-15 ezer forintért kapható nejlonhúros spanyol, vagy klasszikus gitár. A link amit beraktál nagyon jó oldal, gyakorolj bátran.
És egy fontos dolog!
Az elején nehezen áll rá az ember keze, furcsa lesz az ujjrend, a tartás, minden, de ne vegye el a kedved!! Sok gyakorlás kell, de amikor valami sikerült majd nagyon jó érzés lesz :)
Egy apróbb ötlet még: a bal kezeden, ha azzal fogod az akkordokat, vágd picire a körmöd, mert könnyebb dolgod lesz. Eleinte befog majd amúgyis keményedni az ujjbegyed :)
Kitartás!! Ha kérdésed adódik rakd fel itt :)
Köszönöm szépen a tájékoztatást és a biztatást!!! :D
Ha lesz valami, mindenképpen írok, és kérdezek még, köszi.
Szia!
Én is ismerek két embert, akik az alapokat teljesen egyedül, könyv segítségével tanulták meg. Az egyikőjük azóta tanárhoz jár, a másik pedig még mindig otthon, egyedül gyakorol, de mindketten nagyon ügyesek! :)
Na, ez jó hír, akkor nem reménytelen! :D
Köszi, Neked is.
Én teljesen egyedül tanultam meg gitározni az internet segítségével(amúgy lány vagyok) és még nem vagyok profi:p. Kezdeni én is klasszikus gitárral keztem, azt mondták, azzal szoktak. Most már elektromoson is játszom. A youtubeon rengeteg oktatovideó van, nekem azok segítettek.
De erről az oldalról is olvasgattam, amit te írtál. Először sima akkordokat tanultam, pl Am, Em, ezek könnyüek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!