Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Esszét kaptam házifeladatnak...

Esszét kaptam házifeladatnak Stohl buci peréről 10 mondtatban. Ti hogy kezdenétek hozzá?

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 18:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez abszolút érthető is, mármint megértem az álláspontodat, nincs ezzel semmi gond, lehet hogy igazad van. Én csak a kérdező mondatából indultam ki:

"Rendőrnek tanulok,csak a tanár a véleményünkre kíváncsi."

Nekem ha valaki azt mondja a véleményemre kíváncsi, akkor én erre gondolok. Persze az sem kizárható tényező, hogy lehet a kérdező egyszerűen csak félreérthetően fogalmazta meg a kérdést.

2011. szept. 11. 11:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet, én sem tudom. :D

A vélemény is lehet többféle, pl. a "jogi álláspont" is valahol vélemény, de mégsem úgy, hogy az asztalt csapkodom a média igazságtalanságán, stb... Szóval érted. :D

De lehet, hogy neked van igazad, sosem tanultam rendőrnek, szóval nem tudom. :)

2011. szept. 11. 13:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor azt hiszem ezt megbeszéltük :D
2011. szept. 11. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk a kérdezőnek nem segítettünk. :P :))
2011. szept. 11. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Azóta lehet már túl van az esszén, legalább rávilágítottunk, hogy nem teljesen mindegy mi is a feladat pontosan. :D
2011. szept. 11. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, remélem azért hasznos volt az eszmefuttatásunk, végül is tényleg nem mindegy, milyen szempontból kell megközelíteni egy témát. :D
2011. szept. 11. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!