Fogalmazás ezzel a cimmel:A zöldkalapos ember találkozása Margit Kisasszonnyal?
Figyelt kérdés
Kérlek gyorsan segitsetek! a googleba nem találtam semmmit.. Remélem GYORSAN tudtok válaszolni Köszi előre is2009. ápr. 21. 16:08
2/5 A kérdező kommentje:
Mármint hogy érted a kérdés??
1. miben kérek segitséget?- Akinek nagyoob tájékozódási képessége van az interneten mint nekem az kereseen eggyet.. ( szivesen keresnék magamnak. googleval joba vagyok de nemtalálok:()
2. milyen műben van ez?
Krúdy Gyula A zöldkalapos ember
2009. ápr. 21. 17:13
3/5 anonim válasza:
,, mint nekem az kereseen eggyet" ezt most neked kell megírni, vagy meg van írva? mit kell vele csinálni?
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs meg irva. És irni kéne 1 órán belül.
2009. ápr. 21. 19:10
5/5 anonim válasza:
Írjad meg _._ Találj ki valamit amiben az egyik főszereplőnek zöld kalapja van, a másikat meg Margitnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!