Munkanapló írásában valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval pénzügy számvitel OKJ-s képzésen vagyok és munkanaplót kell írnom a szakmai gyakorlatból, amit el is végeztem, de nemtudom hogy kezdjek hozzá interneten se találok róla sok mindent gondolom az nem jó ha leírom hogy az első héten csináltam ezt a 2.on azt stb... elvileg 10 oldalnyi munkanaplót kellene írni, de így talán 2 oldal lenne :(2011. aug. 28. 16:55
1/1 anonim válasza:
én számviteli szakügyintéző szakon vtam, nekünk is kellett írni. én pl úgy csintam h hetekre lebontottam, így alapból legalább 6 oldalas lett:D és minden napra írtam vmit. ha jól rendezed el akkor naponta elég 1-2 bő mondat. gondolj vissza h miket csináltál, kamulni is lehet kicsit azért;) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!