Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hol találok ehhez a fogalmazás...

Hol találok ehhez a fogalmazáshoz részleteket, írásokat?

Figyelt kérdés
Töriből fogalmazást kell írni a 2.világháborúról A magyarok szerepe a 2. világháborúban címmel.Hol találok segítséget ehhez?mert nem értem a törit:(és hétfőre meg kellene írnom,ma adta fel.Légyszíves segítsetek nekem plíz!
2009. márc. 28. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt nézelődj!

2009. márc. 28. 20:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, többiek ti is írjatok ha tudtok valami jó oldalt!
2009. márc. 28. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Történelem tankönyv. Érdekes módon nekem onnan mindig sikerült ötösre megírni az esszét... De persze könnyebb a site-ról "ctrl + c, ctrl + v-zni" és el sem olvasva kinyomtatni, majd nagyokosan beadni.
2009. márc. 28. 20:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is tankönyv, mindenek felett, illetve töri füzet, esetleg másoké.

Egyébként középsuliban nem fogadják e a nyomtatott változatot.

2009. márc. 28. 21:00
 5/14 A kérdező kommentje:
Ne okoskodj,azt se tudod hogy nekünk hogy kell beadni!!!Mondta,hogy kézzel kell írni,amúgy meg nem nyomtattam volna ki,mert 1. kitűnő tanulótól nem ezt várja 2. azt mondta volna hogy írjam le újra kézzel!!!Ennyi
2009. márc. 28. 21:00
 6/14 A kérdező kommentje:
a 2. kommentárt írónak írtam...
2009. márc. 28. 21:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha te valójában 1 kitűnő tanuló vagy, akkor nem ide írsz a házi feladatoddal kapcsolatban...
2009. márc. 28. 23:53
 8/14 A kérdező kommentje:
csak fogalmazást nem tok írni,mindig anyám írta meg,és a törit meg nem kedevelem,sőt, azt is puskázom, am mindenki puskázza a törit...
2009. márc. 29. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok, hogy kitűnő tanuló létedre nem bírod a saját képedre formálni a tankönyv szövegét!!! Senki nem írta, hogy másold le ugyanazt, hanem használd fel a tk-t és a korábbi ismereteidet. Vagy inkább Édesanyádnak kellene gratulálni? :))

Mióta nem fogadnak el nyomtatva valamit a középiskolában? Nem dedóban vagytok már...

Passzold át e-mail-ban majd a gyakorikerdesek-hu válaszolói megírják Neked :) Így a legegyszerűbb, Anyukádat sem kell munkára fognod :)

2009. márc. 29. 21:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem középiskolába járok,hanem általános iskolába
2009. márc. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!