Melyik érvényes ebben az esetben?
BGF-re járok távoktatáson, órám nem volt, csak egy könyvem jogból. A könyv 2008-as nyomtatású, tehát az akkori alkotmányjog, és munka törvénykönyv törvényei vannak benne. 2008-óta sok új törvényünk lett, de többek között új Alkotmány is. Akkor most azt kellene megtanulnom, ami az új és hatályos vagy azt, ami a könyvünkben van?
Mi lesz a vizsgán vajon?
És ha az aktuális lenne a vizsgán, akkor miből készüljek rá?
Gratulálok. Szidni azt remekül tudsz, de válaszolni nem.
Távoktatás lényege, hogy kapunk egy könyvet év elején az iskolától, abból kérdez a vizsgán a tanár, azt kell önállóan megtanulni, feldolgozni.
Nekem megvan ez a könyv amit szeptemberben adtak, csak régebbi kiadású mint az új alkotmány. Mivel ez a tananyagunk, amit önállóan kell megtanulni, ezért ebből kellene kérdeznie, de mivel rengeteg változás volt, nem aktuális már, és így nem látom értelmét ezt megtanulni.
Könyvtár, remek ötlet. Csak arra nem gondolsz, hogy azért nem nappalis vagyok, mert dolgozom. Reggel 9-től este 9-ig dolgozom egy plázában heti 5 napot. Mondd el kérlek mikor menjek könyvtárba több órára ahogy Te Mr/Miss Tökély teszed? És minek is menjek, ha elvileg abból a könyvből lesz a vizsga, ami megvan nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!