Pánikba estem (érettségi szóbeli) nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
teljesen pánikba vagyok esve a németet tanulom most 15-én lesz a vizsga már csak az info van amibe bele se néztem , gondoltam ezen a héten befejezem azt is és szombattól keddig van 4 napom csak ismételni éjjel nappal mégis kevésnek érzem és iszonyatosan pánikba vagyok esve,folyamat az van bennem hogy megfogok bukni,magyarból 32,német 56 ,töri 41 és info 20 pontos lett,info az aminél talán rezeg a léc,nagyon félek hogy megbukok hogy valami olyan tételt huzok aminéél nem jut eszembe semmi!!!! aki érettségizett már az mennyit tanult rá???2011. jún. 8. 07:51
11/11 anonim válasza:
Az előző vagyok. Alaposabban elolvasva azt mondanám, feküdj rá az infóra, mert azt bizony nagyon eltoltad a gyakorlatin, és jól fel kell kötni a gatyát. És ismételgesd a törit. A némettel meg ne nagyon foglalkozz, mivel a nyelvtudást évek alatt lehet megszerezni, az nem olyan, mint a töri vagy az infó, hogy napok alatt megtanulsz egy csomó tételt. Németből úgyis kb. annyit fogsz tudni, amit az elmúlt években megtanultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!