Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mennyit tudsz az érettségi...

Mennyit tudsz az érettségi tételekből?

Figyelt kérdés
már beleőrülök a tanulásba és még csak a felénél tartok,félek ha a végére jutok majd nem emlékszek semmire,vagy csak kevésre...pedig nem magolok
2011. jún. 1. 18:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
olyan furi hogy mindenki igy tanulja hogy mindenből elkezd egy kevese,én sorba megyek amig nem végzek egy anyaggal mondjuk törivel addig else kezdem a következő anyagot,vajon melyik hatásosabb:D
2011. jún. 1. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:

fizika:9

irodalom/magyar:0

történelem:4

angol: nem is tudom hogy van-e egyáltalán tételsor, de nem is kell. jól beszélek angolul és mellette van egy felsőfokúm is

2011. jún. 1. 20:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Töri emelt: 30 (a 30-ból), de remélem nem lepnek meg olyan dolgokkal, amikről még nem hallottam.

Irodalom: 15

Nyelvtan:20

Informatika: kb. 10

Németből csak a szituációkra készültem még.

2011. jún. 1. 21:02
 14/19 anonim ***** válasza:

16-án szóbeli.

magyar 13

nyelvtan 17

töri elvileg mind

angol 4

2011. jún. 1. 21:26
 15/19 A kérdező kommentje:
jobb így tanulni hogy mindenből egy keveset? nem zavarodtok bele?
2011. jún. 1. 21:37
 16/19 anonim ***** válasza:
én duplázok, szóval nekem csak igazából a fizika az ami kell. a többit csak nagyjából elolvasok valamit a neten róluk egyszer.
2011. jún. 1. 22:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak semmi pánik. Tavaly érettségizettként mondom, hogy kicsit jobban szarik az ember a dologtól, mint amennyire kéne. Én 1 héttel a középszintűek előtt kezdtem átolvasni a mások által kidolgozott tételeket (én töriből és magyarból nem voltam hajlandó ilyen áldozatokat hozni). Akkor viszont eléggé keményen nyomtam, mert mondom, én is féltem. Aztán maga az érettségi meg ilyesmi lesz: [link]

Nem akarok itt a sablonszöveggel jönni, csak kicsit előrevetítem, hogy egyetemen/főiskolán ennél a legtöbb vizsga magasabb színvonalú lesz :)

2011. jún. 2. 01:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia!én 2004ben érettségiztem. Anyummal tanultunk minden nap minden tantárgyból 2tételt vettünk át. Egyébként nem szabad bepánikolni.Volt osztálytársam orditva jött ki h neki senki nem mondhatja meg hogy tegye-e le az érettségit vagy se. Mai napig nincs meg az a tárgy neki... Én az összes tételt kidolgoztam anno,igy sok meg maradt azzal is bennem:)
2011. jún. 2. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Az a pár tantárgy -
2017. jún. 30. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!