Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kéne egy kis segítség! Tudtok...

Kéne egy kis segítség! Tudtok idézeteket év végére?

Figyelt kérdés
Év végére rajzolni kell a tanároknak, én pedig a rajzom közepére egy évvégi idézetet szeretnék írni. Csak az a baj, hogy 5-es vagyok, nem ballagok, csak egy osztálytársam kitalálta, hogy évégére a tanároknak ajándék kell! Kerestem a neten tanév végi idézeteket, de csak ballagósat adott ki, másmilyen nincs is. Nagyon sürgősen szükségem lenne segítségre, még 2011. május 31 előtt, ha lehetséges! Aki tud segíteni, és segít is, annak kitalálok vmilyen ajándékot!! :D (szerkesztett kép stb.) Előre is köszi!!!
2011. máj. 24. 18:26
 1/3 orsii3 válasza:

Ezeket találtam, remélem segítenek, nem annyira az év vége a témájuk, inkább a tanulás, tanítás, a végére oda írhatnátok pl, hogy köszönjük az egész évi munkáját!

Sok sikert! :)

Szép dolog kifaragni egy szobrot és életet adni neki; de még szebb kiformálni egy emberi lelket és megtölteni igazsággal, ismerettel.

Victor Hugo

A tanítás és tanulás gyökere keserű, de gyümölcse édes.

Arisztotelész

Tanulni annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz. Cselekedni: bizonyságot tenni arról, hogy tudod. Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják ők is, ugyanolyan jól.

Richard Bach

"Nem a tudás, hanem a tanulás, nem a birtoklás, hanem a szerzés, nem az ottlét, hanem az odaút szerzi a nagyobb örömet."/Carl Friedrich Gauss/

"Az iskola arra való, hogy az ember

megtanuljon tanulni,

hogy felébredjen tudásvágya,

megismerje a jól végzett munka örömét,

megízlelje az alkotás izgalmát,

megtanulja szeretni, amit csinál,

és megtalálja azt a munkát, amit szeretni fog."

Dr. Szentgyörgyi Albert

2011. máj. 24. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! =D
2011. máj. 28. 12:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat segítettél! Az idézeteidet már be is írtam!! :D :)
2011. máj. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!