Egy szögperc az hány fok?
Figyelt kérdés
Holnap témazárót írok matekból, és most vettem új számológépet, amibe nem tudom hogy kell beütni azt, hogy valahány fok, valahány perc, a régibe be tudtam, és ezért nem igazán foglalkoztam a kérdéssel.
Meg tudnátok mondani, hogy egy szögperc az hány fok? 60-al kell osztani vagy szorozni? Köszi az értelmes válaszokat.
2011. máj. 22. 19:50
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. máj. 22. 19:54
3/5 anonim válasza:
Szívesen.
Akartam még adni egy honlapcímet, ahol lehet gyakorolni, de nem jött be.
realika.educatio.hu
Itt vannak feladatok, meg leír mindent, ábrákkal segíti. Csak valami baja van most.
4/5 anonim válasza:
Ugyanúgy vannak, mint az órán a percek. Ott is 1 perc, az 1/60-ad óra. Ha ehhez kötöd, talán könnyebb megjegyezni - az órát már biztos jól begyakoroltad :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Megírtam a dolgozatot, úgy érzem, hogy jól sikerült. =)
2011. máj. 23. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!