Irodalom tétel. Krimi?

Figyelt kérdés
Irodalomból van olyan tétel. hogy krimi hatást keltő eszközei az adott tételhez van anygaom nem is arról van szó, hanem az adotton kivül kell bele pluusz is ( pl Agatha Cristie, avagy azokról a filmekről is CSI Miami helyszinelők) de én mivel ezeket nem nézem hogy tudnám kivágni ugy magam hogy azért szoljak is roluk?
2011. máj. 16. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Hú, hát ez érdekes kérdés. Annyira sok krimit nem olvastam még, szóval könyvekről nem tudok tanácsot adni. De szerintem érdemes lenne megnézni valamelyik sorozatból (mondjuk abból, amit írtál) néhány részt (tanulmányi jelleggel). Még csak nem is fontos annyira, hogy egymás után következő részek legyenek, mert anélkül is érthető marad.

Egy idő után észre fogod venni azt a sablont, amire szinte mindegyik rész épül (gyilkosság, helyszínelés, nyomozás, van gyanúsított, aztán mégse ő az, megtalálják a valódi tettest, fény derül az indítékra stb.). A sorozat maga ettől nem lesz unalmas (ha a heti 2-3 epizóddal számolunk és nem a napi 5-tel). Közben megfigyelheted, hogy milyen eszközöket használnak a feszültségkeltésre, feszültség fenntartására stb.

Ez egy elég hálás tétel. :)

2011. máj. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!