Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Wörösmarty Mihály Csongor és...

Wörösmarty Mihály Csongor és Tünde. Olyan elemzés kellen ahol leirja a 2 szereplö jellemzését, vagy a müben a mesés elemeket vagy esetleg Csongor akadályai h elérje a boldogságot, dolgozatra kellne?

Figyelt kérdés
Segitsetek!
2009. márc. 8. 15:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesebben olvasnék mást kedves kérdező, de szerintem nem igen szeretnél buta maradni, vagy igen?
2009. márc. 9. 18:14
 12/40 A kérdező kommentje:
1 nem román vagyok...és nálunk nem ugy van h év elején feladják az olvasmányokat és a dolit meg 3nappal elöbb mondják meg vagy nem is mondják meg,mert ez nem olyan iskola h neked megadják mert egyáltalán nem kötelezö megadniuk a témát. én csak azt veszem észre h a magyarok elég szivesen szeretnek itt kötözkötni és nem lehet egy normális kérdést sem feltenni,de se baj,tik ilyenek avgyok,én megértem! A másik h megirtam a dolit,és vélemyényem szerint tökéletesen jó lett az 5ös biztos mint mindig! :)) Kösssz a segitséget!
2009. márc. 9. 20:31
 13/40 A kérdező kommentje:
és még annyit hozzáfüzök az utolsó válaszolohoz...h tudod mért adják fel az ilyen háziolvasmányokat? mert senki sem olvasná el....szal ha nem olvasod el buta nem lehetsz,mert az ég adta világon senki nem olvasná el ezt a könyvet MAGÁTÓL....
2009. márc. 9. 20:33
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy nem olvasná el senki?

Nekünk idén a Rómeó és Júlia a kötelező, de már 2 évvel ezelőtt önként és dalolva olvastam Shakespeare-t. Vagy pl. Moliére-t. Tehát, nem, nem azért adják fel a kötelezőket, mert úgysem olvasná el senki, itt most mellélőttél.

2009. márc. 10. 16:16
 15/40 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,hanem tudom! Örülök h te ilyen irodalmi lélek vagy h elolvastad,de 10böl 9en nem olvassák el a kötelezö olvasmányokat...ez tény!
2009. márc. 11. 11:09
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem én vagyok az irodalmi lélek:) De hidd el, ha vennéd a fáradtságot, akkor rájönnél, hogy nem azért adják fel, mert senki nem olvassa, ennyi erővel 1000 bármelyik másik könyvet fel lehetne adni, azért adják fel, mert ezekben a művekben van valami értékes, ami taníthat téged.
2009. márc. 12. 17:00
 17/40 A kérdező kommentje:
De nem adnak fel másik könyvet hanem pont ezeket,azért mert a másik könyveket legalább elolvassák!
2009. márc. 13. 23:14
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vitázok tovább, hidd el akkor, hogy neked van igazad.. Azért drukkolok, hogy érettségin majd sikerüljön a kettes ilyen hozzáállással;)
2009. márc. 14. 10:43
 19/40 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott h éretségin biztos meg lesz az 5ös,mivel tudom h miröl szól ez az egész,szal te csak ne idegeskedj! :)
2009. márc. 14. 11:51
 20/40 anonim válasza:
100%
Na jó én tényleg nem piszkálni akarlak, de érettségin is ilyen kérdések lesznek.Pl.: Jellemezd a főszereplőt.Vagy értelmezési lehetőségek stb.Nem az a lényeg hogy tudod e a történetet vagy nem.Persze az nem hátrány ha igen.
2009. márc. 16. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!