Biológia projektmunka?

Figyelt kérdés

Ma hallottam erről először, állítólag szóbelire lehet csinálni.

De mi értelme van? Pluszpontot kapok érte?

2011. ápr. 24. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
kiválthatod vele a B vagy A tételeket nem tudom pontosan. Tehát nem kell ilyen h.lyeségeket megtanulni, hogy növényeket felismerni stb, hanem megcsinálod és majd az érettségin megvéded. Szinte már mindenhol így csinálják, nálunk is
2011. ápr. 24. 14:23
 2/8 anonim válasza:
Igen Biológiából 2 tételsor van A és B és a B tételsor helyett csinálhatsz projektmunkát amiről aztán feltesznek kérdéseket.
2011. ápr. 24. 15:53
 3/8 anonim válasza:
Az kimaradt hogy ezt április elején kell azt hiszem leadni.
2011. ápr. 24. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. ezt emelt szintem is meg lehet csinálni?
2011. ápr. 24. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
azt nem tudom pontosan, csak azt, hogyha középszinten csináltál már ilyet egyszer és szintemelőzöl, vagyis teszel egy emeltet akkor már nem csinálhatod. de kérdezd meg atanárod
2011. ápr. 24. 17:08
 6/8 anonim válasza:
Emeleten nem lehet legalábbis akik ismerőseim emelteznek nekik nem lehet :D
2011. ápr. 24. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly érettségiztem középszinten biológiából,és én is ezt a projektes megoldást választottam.

Ez csak középszinten lehetséges.

Annyit jelent,hogy szóbelin húzol egy tételt,azt elmondod. Utána pedig az általad választott témáról (projektről) beszélsz. Ez mindig lenyűgözi a tanárokat,szóval kb. nyert ügye van az embernek :-D

Ezzel a projekttel kiváltod a szóbeli érettségi B részét,ami egyébként a növény-felismerést vagy különböző kísérleteket tartalmazná.

Bár állítólag azok sem nehezek,de ez a projekt is összehozható pár hónap alatt.

2011. ápr. 24. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs,és még annyi,hogy pluszpont nem jár érte!
2011. ápr. 24. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!