Biológia projektmunka?
Figyelt kérdés
Ma hallottam erről először, állítólag szóbelire lehet csinálni.
De mi értelme van? Pluszpontot kapok érte?
2011. ápr. 24. 14:18
1/8 anonim válasza:
kiválthatod vele a B vagy A tételeket nem tudom pontosan. Tehát nem kell ilyen h.lyeségeket megtanulni, hogy növényeket felismerni stb, hanem megcsinálod és majd az érettségin megvéded. Szinte már mindenhol így csinálják, nálunk is
2/8 anonim válasza:
Igen Biológiából 2 tételsor van A és B és a B tételsor helyett csinálhatsz projektmunkát amiről aztán feltesznek kérdéseket.
3/8 anonim válasza:
Az kimaradt hogy ezt április elején kell azt hiszem leadni.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. ezt emelt szintem is meg lehet csinálni?
2011. ápr. 24. 16:56
5/8 anonim válasza:
azt nem tudom pontosan, csak azt, hogyha középszinten csináltál már ilyet egyszer és szintemelőzöl, vagyis teszel egy emeltet akkor már nem csinálhatod. de kérdezd meg atanárod
6/8 anonim válasza:
Emeleten nem lehet legalábbis akik ismerőseim emelteznek nekik nem lehet :D
7/8 anonim válasza:
Szia!
Én tavaly érettségiztem középszinten biológiából,és én is ezt a projektes megoldást választottam.
Ez csak középszinten lehetséges.
Annyit jelent,hogy szóbelin húzol egy tételt,azt elmondod. Utána pedig az általad választott témáról (projektről) beszélsz. Ez mindig lenyűgözi a tanárokat,szóval kb. nyert ügye van az embernek :-D
Ezzel a projekttel kiváltod a szóbeli érettségi B részét,ami egyébként a növény-felismerést vagy különböző kísérleteket tartalmazná.
Bár állítólag azok sem nehezek,de ez a projekt is összehozható pár hónap alatt.
8/8 anonim válasza:
Bocs,és még annyi,hogy pluszpont nem jár érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!