Mi a válasz a következő kérdésekre?
A Feladat:Olvassátok el a Nyár a szigeten c. regény első fejezetének első két részét,és válaszoljatok a következő kérdésekre!
Miért kell fogkefét vinni a táborozáshoz?
Hova indult táborozni a hat jóbarát?
Mivel érkezett és hogy nézett ki Palánk Géza az indulásnál?
Mit hozott el otthonról véletlenül Cseppcsányi?
Kit neveznek gróf úrnak?
Mit pótolt be előre Szinyák és Kece?
Azért ennyire izé kajakra nem lehetsz!!Tudsz olvasni? Nem tanácsokat kértem,hanem hogy valaki tudja-e rá a válaszokat.
s azért nem olvastam ki,mert nekem nincs meg az a könyv.
Azért kössz. -.-
És szerinted ki fogja ezt neked elolvasni? Nincs meg a könyv: könyvtárról hallottál már? Esetleg osztálytársaidtól kölcsön lehet kérni. Nem hiszem, hogy te vagy az egyetlen az osztályban, akinek ez fel lett adva.
Ez a kategória nem azért van, hogy az idelátogatók oldják meg helyetted a leckédet, hanem hogy ha megoldottad és bizonytalan vagy, feltedd ide és kijavítsanak, ha esetleg tévedtél.
Mellesleg nem azért adta ezt fel a tanár, hogy kicsesszen veled, hanem hogy gyakorold az értőolvasást, ami sok embernek nem megy. Ha most ezeket lesz@rod vagy másokkal csináltatod meg, abból rendeteg problémád lesz később, ha pl. egy szerződést akarnak veled aláíratni és nem érted rendesen, mi van benne. De gondolom, valami nagyon okos kis tizenéves vagy, aki mindent jobban tud, mint a buta és tapasztalatlan felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!