Pár kérdés a noszty fiú esetével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
mi a közös Tóth Mihály, Velkovics György és Strom Adalbert élettörténetében? Milyen viszonyban va Tóth Mari és Velkovics Rozália? Mi Máli néni regénybeli szerepe? Mi az elmaradt francia négyes története? Hogyan lesz sieres szolgabíró Noszty Feri a Voglányi járásban? Miért kell felvállalnia Noszy Ferinek hogy kompromittálja Tóth marit?2011. márc. 27. 09:34
1/4 anonim válasza:
Ha elolvasod a regényt,akkor tudsz majd válaszolni is, és a helyesírásod is jobb lesz.
Nem hiszem,hogy bárki is elmondja helyetted az egész regény tartalmát.
2/4 anonim válasza:
borzalmas a helyesírásod és mit képzelsz magadról, hogy ilyen kérdéseket írsz ki? Lusta dög, keresd kifele a regényből nem olyan hosszú az. Hogy várhatod, hogy más helyetted dolgozzon, ugyan már!
3/4 A kérdező kommentje:
foggalmam sincs hogy mi közötök ahhoz hoy mit írok ki, nincs időm rá hogy elolvassam ,ezért nem tudom a válaszokat és ugy gondoltam hogy mivel ez az odlal ezzel foglalkozik talán valaki tud rá válaszolni,de köszönöm szépen. amugy meg mi a fene van a helyesírásommal?? gyorsan írtam és pár betű kimaradt. valami probléma esetleg?
2011. márc. 27. 20:23
4/4 anonim válasza:
hát az elég nagy probléma már ne is haragudj meg, és ne igen hordd fent az orrod, az előzőnek igaza van, egy szégyen vagy, lusta, nem érdemled meg a segítséget, remélem bukásra állsz és meg fogsz bukni mert azt érdemled, marha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!